HobbyGrejs handelsbetingelser

Leveringsbetingelse

Alt levering fra HobbyGrej.dk foregår med Post , hvis ikke andet er aftalt for den enkelte ordre. En levering for HobbyGrej.dk anses som færdig når kunden har fået varen udleveret. En ordre vil blive sendt indenfor 2 arbejdsdage efter modtaget ordre, ved mindre, at kunden er oplyst om andet. En levering til kundens adresse i Danmark vil normalt ske inden for 3 arbejdsdage. Denne leveringstid er dog kun vejledende og kan således fraviges/ændres. Alle pakker med levering fra Post Danmark vil blive leveret med omdeling til kundens adresse.

Fortrydelsesret samt risiko for transportskader

Ved bestilling af produkter fra HobbyGrejs.dk webshop modtager man 14 dages fuld returret, hvis varen er i samme stand ved levering. Hvis varen er blevet forringet i værdi, fordi den er brugt og resulteret i forringet vare kan du blive pålagt at betale for værdiforringelsen. De 14 dages ful returret gælder fra, at kunden har produktet fysisk. Hvis en vare modtages beskadiget eller forringelse har kunden stadigvæk sine 14 dages fuld returret til, at tage kontakt til HobbyGrej.dk, hvis ikke HobbyGrej.dk er underrettet indenfor de 14 dage frafalder returretten. Er varen på anden vis beskadiget af kunden ved uagtsomt brug eller manglende omsorg overfor varen, vil returretten frafalde og kunden vil selv stå til ansvar for varen.

Ved tilbagesendelse bedes du kontakte HobbyGrej.dk, så vi er opmærksom på, at din pakke kommer retur. Efter du har kontaktet os indenfor 14 dage efter modtagelse af varen, så har kunden 14 dage til, at sende pakken retur, ellers vil aftale ikke blive godkendt.

Der kan ikke kræves en årsag for returneringen, men dette kunne være en fordel for HobbyGrejs videre forløb.

Det fulde beløb for ordren inkl. fragt vil blive tilbagebetalt, men kunden har betalingspligten for fragten under tilbagesendelse.

Julegaver er muligt, at returnere hele Januar måned hvis det er oplyst, at produktet er til en julegave.

Reklamation

Ved eventuelle fejl eller mangler ved produkter købt fra HobbyGrej.dk, behandles kun hvis HobbyGrej.dk er underrettet indenfor 2 måneder efter, at kunden har opdaget fejlen. Det er kundens pligt, at kontakte HobbyGrej.dk omkring fejlen, ellers tages der ikke højde for eventuelle fejl. Kunden kan som udgangspunkt kun klage over fejl der viser sig 2 år efter, at kunden har modtaget fejlen. Reklamationsretten er kun gældende for kunden så længe, at fejlen er en produktionsfejl eller anden fejl fra producenten.

Enhver tvist mellem forretningen og kunden er underlagt dansk lov.

Oplysningsret

Kunden har altid oplysningspligten når der er tale omkring reklamationsretten, returretten eller lignende til HobbyGrej.dk, da HobbyGrej.dk ikke har mulighed for, at bearbejde sagen hvis ikke der er underrettet omkring fejlen. Ved modtagende returvare eller reklamationer er det HobbyGrej.dk som har oplysningspligten overfor kunden omkring sagens forløb.

Logistik

HobbyGrej.dk arbejder med begrænset varepartier, og der tages derfor altid forhold til eventuelle logistik fejl. HobbyGrej.dk har ret til, at kontakte kunden på ordren omkring eventuelle logistikfejl for, at finde en løsning til kunden som både HobbyGrej.dk og kunden kan stilles tilfreds med. Ved logistik fejl, er det muligt, at få det fulde beløb tilbage, eller finde en anden løsning, fragt beregnes altid ud fra det leveret vareparti.

Personlige oplysninger

Ved bestillinger hos HobbyGrej.dk skal der udfyldes forskellige felter med personlige oplysninger. Kundens personlige oplysninger bruges udelukkende til bearbejde af ordren for, at få det fulde udbytte ud af ordren. De personlige oplysninger bruges til leveringsadresse samt mulighed for, at tage kontakt til kunden omkring ordren. De indtastede personlige oplysninger på HobbyGrej.dk er ikke muligt, at tilgå for andre en direktionen bag HobbyGrej.dk og vil ikke vises til andre der ikke har noget med HobbyGrej.dk drift at gøre. De personlige oplysninger vil blive gemt i 5 år vedlagt den enkelte ordre, da det er vedtaget ved lov, at bilag skal gemmes i 5 år.

Betaling

Alle betalinger der fortages til HobbyGrej.dk foregår i midlertidigt igennem betalingsgatewayen PayPal som acceptere mange af de internationale kreditkort. Det angivet beløb på ordren bliver først trukket når ordren er afsendt, da dette vil give mere sikkerhed for ordrens forløb, samt dette er et lovpligtigt forløb. PayPal har en høj sikkerhed og er en af de mest populære betalingsgateways der findes på markedet. HobbyGrej.dk vil ikke have adgang til dine personlige koder, dokumenter eller numre. Hver betaling ved blive godkendt af vores system som arbejder sammen med PayPal. I alle priser fra HobbyGrej.dk er der inkluderet moms allerede inden kunden går til kurven, så kunden kan få den rigtige pris fra starten. Ved evt. Betalingsfejl tages der kontakt til info@hobbygrej.dk.