Find en lækker jakke til årstiden

Kunne du godt tænke dig en jakke, du er glad for at gå i, uanset hvilken sæson, vi er midt i? Det kan nogle gange være svært at finde en ordentlig overgangsjakke, og så er det med at få prøvet lidt forskelligt, indtil man finder noget, man bliver glad for. Det, der er vigtigt at huske, når det kommer til overgangsjakker, er, at de gerne skal kunne modstå en vis temperatur, samtidig med de meget gerne må afskærme for vinden.

Patagonia har et bredt udvalg af forskellige jakker og trøjer. Her kan du formentlig finde lidt inspiration, uanset om du er på udkig efter en god, foret fleecetrøje, eller om du har brug for noget, der fungerer mere som en windbreaker. Det kommer naturligvis også an på, hvad jakken skal bruges til. Vil du for eksempel ud at vandre? Så er det vigtigt at vælge en jakke, der er god til at transportere sved, så du ikke overopheder eller bliver fugtig.

Få et lækkert sæt

Det er selvfølgelig ikke kun jakken, der skal være styr på, hvis man skal på tur. Det er en god idé at have øje for, om der er andre ting, der kan blive nødvendige. En god hoodie kan være rigtig god at tage på under en jakke, og den giver ofte varme nok til, at du, når du har fået dig gået varm, kan lyne op for jakken og få lidt luft, uden du kommer til at fryse. Samtidig giver gode, store lommer mulighed for at have småting med, og du kan tage hætten på, hvis der er lidt vind om ørerne.

Det er altid svært helt at planlægge, hvad man skal have til de forskellige sæsoner. Det kan næsten altid betale sig at kigge i skabene og se, hvad man har liggende fra sidste sæson og om det mon kan bruges igen.