Disse gaver kan dit barn selv lave

Når børn skal give en gave, så er det ofte en ting, som de selv har lavet. Vil dit barn gerne forkæle en person med en god gave? Så kan du hjælpe dit barn med at finde på noget, som han eller hun selv kan lave. Her finder du idéer til, hvad dit barn selv kan lave og give i gave til en person, som han eller hun holder af.

Mal på sten

Sten kan være flotte i sig selv. Men de kan blive endnu flottere, hvis børn maler på dem. Tag dit barn med til stranden eller et andet sted, hvor der er mange sten. Kig på stenene og se, om de har en form, der kan danne rammen for et flot mønster. Måske finder I endda en sten, som ligner et dyr eller noget andet, der kan fremhæves med maling. De smukke sten kan ligge både udenfor og indenfor hos gavemodtageren.

Vær kreativ med bogstavperler

Du kan ydermere købe en masse flotte bogstavperler til dit barn. Bogstavperler kan bruges til et hav af ting, så det er kun dit barns fantasi, der sætter grænsen. Dit barn kan eventuelt lave en halskæde til bedstemor med alle børnebørnenes navne. Det vil uden tvivl være et sikkert hit. 

Derudover kan bogstavperlerne bruges til at skrive en sætning, et ordsprog eller lignende på en træplade. Ovenstående er blot et par forslag til, hvad bogstavperler kan bruges til.

Lav et maleri

Børn kan også sagtens lave et flot maleri ved at dekorere et lille lærred. Det vil helt bestemt være en yderst fin gave.