Guide: Overvej disse nye projekter, hvis du er vild med at strikke

Det er rigtigt sundt at have en hobby, som man kan bruge lidt tid på i hverdagen, for at få tankerne lidt væk fra alle de ting, som måske kan være med til at stresse dig. Hvis du er helt vild med at strikke, er det uden tvivl noget, som du bruger en del tid på – læs videre her for at finde inspiration til nye projekter, som du kan starte på.

Strik en ny cardigan

Der er mange forskellige projekter, du kan starte på, hvis du godt kan lide at strikke i din hverdag. Måske du allerede har strikket en helt masse sweatere, og faktisk ikke har brug for flere? Så kunne dit nye projekt jo være en super flot cardigan. Denne kunne du eventuelt strikke med Gepard Yarn, som er af super god kvalitet.

Denne cardigan kan du lave i præcis de farver og mønstre, som du gerne vil, og det er altså kun din fantasi, som sætter grænser. Den vil helt sikkert være rigtigt rar at have til sommer, når det bliver lidt køligere udenfor om aftenen.

Hue eller tørklæde

Der er som sagt en helt masse muligheder for nye projekter, som du kan starte på, hvis du er begyndt at strikke, og bare synes, at dette er super fedt. Det kunne måske være en ide at strikke en ny hue eller et tørklæde?

Disse kan du bruge til vinter og efterår, når der begynder at blive en smule køligt udenfor, og du har brug for lidt ekstra varme. Disse kan du også strikke i præcis de farver, størrelser og mønstre, som du vil, så du kan designe præcis det tørklæde eller den hue, som duv il blive mest mulig glad for. Dette er altså nye projekter, du kan gå i gang med, hvis du er vild med at strikke.