Hobbyer du har råd tid

Det kan være svært at finde en hobby, som er oprigtig interessant og som samtidig ikke koster alverdens. Det der forhindrer flest mennesker i at starte på en ny hobby, er desværre, at det kan være hammer-dyrt.

Måske har du selv prøvet det, ellers kender du helt sikkert en, der har investeret deres halve opsparing på en racercykel, motorcykel, symaskine eller dyre golfkøller. Det værste ved den situation er egentlig ikke de penge der bliver brugt, men den dårlige samvittighed, der presser sig på, når man erfarer, at den hobby alligevel ikke var så spændende. Racercyklen som står klemt bagerst i skuret, minder om det hver eneste gang, man skal ud hente lidt værktøj.

 

Hvis du ikke vil ryge i den fælde, er det vigtigt, at du læser med her. Du får nemlig nogle bud på hobbyer du kan tage til dig, som ikke koster mange penge.

 

Fiske

 

Det kræver hverken ekstraordinær øvelse eller det dyreste udstyr, og det er skønt, at tage på fisketur. De fleste mennesker som elsker at fiske, gør det for selve oplevelsen og den ro, der kommer over en, når man har en fiskestang i hånden. Det er som sagt en taknemmelig hobby, der ikke kræver det store udstyr, men lidt fiskegrej skal du samle sammen. Den gode nyhed er, at det ikke koster alverdens.

Planter

 

De fleste mennesker som erklærer sig plante-elskere, er startet med en enkelt, lille plante. Du kan købe en plante og sætte dig ind i, hvad den skal have af pleje. Det er et lille og hyggeligt projekt som måske også kan fange dig. Det kræver bestemt ikke det store af dig – eller, det kommer jo an på, hvilken plante du skaffer dig. En Pilea eller Monstrea, er to gode bud på planter til dig.